Wylogowało mnie po zmianie wersji językowej

15 views 0

Spokojnie, to prawidłowe zachowanie aplikacji. Przy zmianie wersji językowej aplikacja wylogowuje użytkownika, ponieważ dopiero po powtórnym zalogowaniu możliwe jest wyświetlenie zmienionej wersji językowej interfejsu.

Czy ten artykuł był pomocny?