Funkcje niedostępne w zarchiwizowanej rekrutacji

11 views 2022-10-13 0

Kiedy status rekrutacji zostaje zmieniony na Zarchiwizowana, to przestaje ona zajmować miejsce w puli opłaconych.
Wciąż można wejść w jej szczegóły, skopiować ją lub zmienić status np. z powrotem na Aktywna.

W zarchiwizowanych rekrutacjach nie można jednak korzystać z części funkcji, które dostępne są w projektach z pozostałymi statusami.

W zarchiwizowanej rekrutacji nie można:
  • wysyłać mailingów,
  • przypisać ankietę.
W kandydatach ze zarchiwizowanej rekrutacji nie można:
  • wykonywać udostępnień,
  • wysyłać wiadomości mailowych oraz SMS-ów,
  • tworzyć wydarzeń,
  • przedłużyć ani zmienić udzielonej zgody RODO na TAK.

Czy artykuł był pomocny?